< Takaisin etusivulle

Digiosallisuutta ja hyvinvointia Etelä-Savossa -hankkeen Tekstioppaat ohjaustyön ammattilaisille

digitaidot
nuoret

Digiosallisuutta ja hyvinvointia Etelä-Savossa -hanke tähtää Mikkelin ja Savonlinnan alueilla haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten perusdigitaitojen vahvistamiseen hankkeen aikana kehitettävien ja pilotoitavien digitaitovalmennuksin.

Digiosallisuutta ja hyvinvointia Etelä-Savossa

Digiosallisuutta ja hyvinvointia Etelä-Savossa -hanke tähtää Mikkelin ja Savonlinnan alueilla haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten perusdigitaitojen vahvistamiseen hankkeen aikana kehitettävien ja pilotoitavien digitaitovalmennuksin. Hankkeessa toteutettavien digitaitovalmennuksien pohjalta laaditaan kuvaus toimivista menetelmistä ja harjoituksista tulevaa käyttöä varten.

Hankkeessa kehitetään eri toimintamuodoissa relevantteja valmennusmenetelmiä ja -materiaaleja sekä motivoidaan kohderyhmän kanssa työskenteleviä yhä harvinaisten digitaalisten sekä ajasta ja paikasta riippumattomien valmennusmuotojen käyttöön. Myös yrityksille järjestettävien kehittämispajojen kautta edistetään osaavan ja sopivan työvoiman löytymistä sekä toiminnan kehittämistä.

Valo-Valmennusyhdistyksen ja Kuntoutussäätiön yhteishanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ESR. REACT-EU-hankkeet rahoitetaan osana Euroopan Unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. Hankkeen toiminta-aika on 1.11.2022-31.12.2023.

No items found.