< Takaisin etusivulle

Digisti oppien -työkalupakki

nuoret
digitaidot

DIPPI – Digisti oppien –hankkeessa on kehitetty Digisti oppien – työkalupakki, johon on koottu tiiviisti ja käytännönläheisesti vinkkejä ja näkökulmia nuorten digioppimisen tukemiseen ja digiohjauksen toteuttamiseen.

Dippi - digisti oppien

DIPPI –Digisti oppien –hankkeessa on kehitetty Digisti oppien – työkalupakki, johon on koottu tiiviisti ja käytännönläheisesti vinkkejä ja näkökulmia nuorten digioppimisen tukemiseen ja digiohjauksen toteuttamiseen. Työkalupakkia voivat hyödyntää kaikki nuorten parissa työskentelevät ammattilaiset.

Työkalupakki on toteutettu interaktiivisella Thinglink-työkalulla ja voit tutustua siihen alla olevasta upotuksesta. Sisällöt avautuvat, kun klikkaat kuvassa olevia symboleja.

Jos haluat tutustua malliin mieluummin erillisellä välilehdellä, pääset siihen linkistä: Digisti oppien -työkalupakki

DIPPI – Digisti oppien -hankkeen tavoitteena on vahvistaa nuorten opinnoissa ja työelämässä tarvitsemia digitaitoja sekä kehittää erilaisia digitaalisia osallistumismahdollisuuksia koulutuksessa pysymisen ja työllistymisen edellytyksen vahvistamiseksi.

Hanke toteutetaan Silta-Valmennusyhdistys ry:n ja Tampereen seudun ammattiopisto Tredun yhteistyönä 1.3. - 31.10.2023. Hanke on Euroopan sosiaalirahaston rahoittama REACT-EU-hanke, joka rahoitetaan osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

No items found.