< Takaisin etusivulle

DIPPI – Digisti oppien: Digitaitoharjoituksia nuorille

digitaidot
nuoret

DIPPI - Digisti oppien -hankkeessa on kehitetty tehtävämateriaalia nuorten digitaitoharjoittelun tueksi. Tehtävien teemoja ovat muun muassa tietokoneen ja perusohjelmien käyttäminen, digihyvinvointi, opiskelu verkossa, työelämän digitaidot sekä tiedonhaku.

Dippi - Digisti oppien

DIPPI - Digisti oppien -hankkeessa on kehitetty tehtävämateriaalia nuorten digitaitoharjoittelun tueksi.  Tehtävien teemoja ovat muun muassa tietokoneen ja perusohjelmien käyttäminen, digihyvinvointi, opiskelu verkossa, työelämän digitaidot sekä tiedonhaku.

 

Materiaalit on koottu Silta-Valmennusyhdistyksen Moodleen omaksi kurssikseen. Voit tutustua materiaaleihin vierailijana seuraavan ohjeen mukaisesti: 

1.    Mene osoitteeseen: Silta-Valmennusyhdistys - Moodle-ympäristö

2.    Valitse Kirjaudu vierailijana ja valitse sitten DIPPI – Digisti oppien -kurssi. 

3.    Kirjoita salasana: Dippi2023

Kuvakaappauksia kurssin sisällöstä:

DIPPI– Digisti oppien

DIPPI – Digisti oppien -hankkeen tavoitteena on vahvistaa nuorten opinnoissa ja työelämässä tarvitsemia digitaitoja sekä kehittää erilaisia digitaalisia osallistumismahdollisuuksia koulutuksessa pysymisen ja työllistymisen edellytyksen vahvistamiseksi. 

 

Hanke toteutetaan Silta-Valmennusyhdistys ry:n ja Tampereen seudun ammattiopisto Tredun yhteistyönä 1.3. - 31.10.2023. Hanke on Euroopan sosiaalirahaston rahoittama REACT-EU-hanke, joka rahoitetaan osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. 

No items found.