< Takaisin etusivulle

Saako oppia -hanke: Ideoita ja vaihtoehtoja koulutuspoluilla ohjaamiseen ja etenemiseen

opiskelu ja työelämä
nuoret

Millaisia opintojen ja oppimisen vaihtoehtoja on koulutuspolun eri vaiheisiin? Kuvio tukee ohjaajaa ja ohjattavaa ideoimaan ja hahmottamaan sopivaa suuntaa.

Saavutettavat koulutuspolut ja oikeus oppia – Saako oppia -hanke

Millaisia opintojen ja oppimisen vaihtoehtoja on koulutuspolun eri vaiheisiin? Kuvio tukee ohjaajaa ja ohjattavaa ideoimaan ja hahmottamaan sopivaa suuntaa. Paina numeroikoneita, niin pääset lukemaan eri vaihtoehdoista tarkemmin.

Tästä ThingLinkiin.

Saavutettava näkymä.

Saavutettavat koulutuspolut ja oikeus oppia – Saako Oppia-hankkeen tarkoituksena on edistää koulutuksellista tasa-arvoa ja digitaalisten ohjaus- ja oppimisympäristöjen saavutettavuutta. Tavoitteena on parantaa osallistujien digitaitoja, opiskeluvalmiuksia ja minäpystyvyyden kokemuksia sekä lisätä koulutuspolkujen saavutettavuutta. Lisäksi hanke kehittää erilaisia tuen tarpeita tunnistavan sekä olemassa olevaa asiantuntemusta ja kokemustietoa yhdistävän digitaalisen ohjausympäristön materiaaleineen. Hankkeen osallistujat eli kanssakehittäjät ovat itse opiskelussaan esteitä tai saavutettavuuden haasteita kokeneet 18 vuotta täyttäneet henkilöt.

Hankkeen päätoteuttaja on Humanistinen ammattikorkeakoulu sekä osatoteuttajina Valo-valmennusyhdistys ry ja Live-säätiö sr. Hankkeessa konsultoivana kumppanina toimii ADHD-liitto ry. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ESR. Hanke rahoitetaan osana unionin Covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

No items found.