< Takaisin etusivulle

Saako oppia -hanke: Saavutettavuus työelämäympäristöissä

opiskelu ja työelämä
nuoret

Miten saavutettavuutta voisi huomioida paremmin työelämäympäristöissä? Tutustu oppimiskokonaisuuteemme ja nappaa uusia ideoita!

Saavutettavat koulutuspolut ja oikeus oppia – Saako oppia -hanke

Miten saavutettavuutta voisi huomioida paremmin työelämäympäristöissä? Tutustu oppimiskokonaisuuteemme ja nappaa uusia ideoita! Oppimiskokonaisuudessa on neljä osaa:

1. Mitä on saavutettavuus?

2. Miksi saavutettavuus on tärkeää?

3. Case: Nuori saapuu työharjoitteluun

4. Hankeosallistujien suosituksia

Tästä Thinglinkiin.

Saavutettava näkymä.

Saavutettavat koulutuspolut ja oikeus oppia – Saako Oppia-hankkeen tarkoituksena on edistää koulutuksellista tasa-arvoa ja digitaalisten ohjaus- ja oppimisympäristöjen saavutettavuutta. Tavoitteena on parantaa osallistujien digitaitoja, opiskeluvalmiuksia ja minäpystyvyyden kokemuksia sekä lisätä koulutuspolkujen saavutettavuutta. Lisäksi hanke kehittää erilaisia tuen tarpeita tunnistavan sekä olemassa olevaa asiantuntemusta ja kokemustietoa yhdistävän digitaalisen ohjausympäristön materiaaleineen. Hankkeen osallistujat eli kanssakehittäjät ovat itse opiskelussaan esteitä tai saavutettavuuden haasteita kokeneet 18 vuotta täyttäneet henkilöt.

Hankkeen päätoteuttaja on Humanistinen ammattikorkeakoulu sekä osatoteuttajina Valo-valmennusyhdistys ry ja Live-säätiö sr. Hankkeessa konsultoivana kumppanina toimii ADHD-liitto ry. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ESR. Hanke rahoitetaan osana unionin Covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

No items found.