< Takaisin etusivulle

Valoa digiperustaitoihin! Valmennuskäsikirja

nuoret
digitaidot

Valmennuskäsikirjamme tarjoaa ideoita ja vinkkejä, miten nuorten aikuisten digitaitoja ja -valmiuksia voi vahvistaa ohjaustyössä. Digi on nivoutunut erottamattomaksi osaksi elämäämme ja arkeamme. Digin voi nivoa myös ohjaustyöhön monella tapaa: digityökaluja voi käyttää sekä huviksi että hyödyksi! Käsikirjamme sopii esimerkiksi järjestösektorilla toimiville ohjaajille, jotka työssään kohtaavat nuoria aikuisia ja tukevat heitä eteenpäin omilla poluillaan.‍

Valoa digiperustaitoihin! PDF
Valoa digiperustaitoihin Satakunnassa

Valoa digiperustaitoihin Satakunnassa -hankkeen tavoitteena on vahvistaa koulutuksen ja työelämän ulkopuolella olevien satakuntalaisten nuorten aikuisten perusdigitaitoja. Hankkeessa kehitetään lisäksi digiohjausympäristö ja tuotetaan valmennusmateriaaleja kohderyhmän parissa toimivien ammattilaisten käyttöön. Hankkeen päätoteuttajana on Valo-Valmennusyhdistys ry sekä osatoteuttajina Rauman Seudun Katulähetys ry ja Laurea AMK.

Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ESR. Hanke rahoitetaan osana Euroopan unionin Covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. Toteutusaika on 1.1.2022–31.10.2023.

No items found.