< Takaisin etusivulle

VESKU -toimintamalli

työttömät
digitaidot
opiskelu ja työelämä
terveys, hyvinvointi ja itsetuntemus
taloustaidot ja arjen asiat

VESKU-hankkeen tavoitteena on ollut kehittää työkokeilua vastaamaan paremmin pitkään koulutuksen ja työn ulkopuolella olleiden aikuisten tarpeita sekä lisätä osallistujien opiskelu- ja työllistymisvalmiuksia. Koulutukseen osallistumisen ja työllistymisen tueksi hankkeessa on kehitetty kaikille avoin verkkovalmennus. Lataa VESKU-toimintamalli täältä.

VESKU-toimintamalli (PDF)
VESKU-hanke

VESKU-hankkeen tavoitteena on ollut kehittää työkokeilua vastaamaan paremmin pitkään koulutuksen ja työn ulkopuolella olleiden aikuisten tarpeita sekä lisätä osallistujien opiskelu- ja työllistymisvalmiuksia. Koulutukseen osallistumisen ja työllistymisen tueksi hankkeessa on kehitetty kaikille avoin verkkovalmennus.

VESKU-toimintamallissa on kuvattu pitkään työelämän tai koulutuksen ulkopuolella olleiden henkilöiden valmennusmallit koulutukseen tai työhön ohjaamiseksi. Toimintamallissa kuvataan ohjausta sekä asiakkaiden että eri yhteistyötahojen näkökulmasta. Toimintamalli on vapaasti hyödynnettävissä ja voit ladata sen käyttöösi Digitarjottimelta.

Toimintamallin lisäksi VESKU-hankkeessa on kehitetty koulutuksen ja työllistymisen tueksi verkkovalmennus, joka löytyy osoitteesta www.veskuhanke.fi/verkkovalmennus.Verkkovalmennuksen käyttöönoton tueksi on kehitetty myös ohjausalanammattilaisille suunnattu Verkkovalmennuksen ohjaajan opas, jonka voit ladata käyttöösi.

No items found.