< Takaisin etusivulle

VESKU-hankkeen avoin verkkovalmennusmateriaali työllistymisen ja koulutukseen osallistumisen tueksi

digitaidot
työttömät
terveys, hyvinvointi ja itsetuntemus
taloustaidot ja arjen asiat
opiskelu ja työelämä

Tämä opas on tarkoitettu ohjaajille, jotka ovat kiinnostuneita käyttämään työssään VESKU - Verkkovalmennuksella ja tuetulla työkokeilulla kohti koulutusta ja työtä - hankkeessa vuosina 2020 - 2023 kehitettyä verkkovalmennusta.

Vesku-Ohjaajan opas (PDF)
VESKU-hanke

VESKU – Verkkovalmennuksella ja tuetulla työkokeilulla kohti koulutusta ja työtä (ESR) –hankkeessa (1,.9.2020 – 30.6.2023) on kehitetty avoimesti hyödynnettävissä oleva verkkovalmennus, joka parantaa osallistujien koulutukseen osallistumisen, urasuunnittelun ja työllistymisen valmiuksia. Verkkovalmennus on vapaasti hyödynnettävissä VESKU-hankkeen verkkosivuilla vuoden 2023 loppuun asti. Osoite: www.veskuhanke.fi/verkkovalmennus

VESKU-hankkeen materiaalit vuoden 2023 jälkeen:
Vuodenvaihteen jälkeen VESKU-verkkovalmennuksen materiaaleja pääsee tarkastelemaan Silta-Valmennusyhdistyksen Moodle-ympäristössä, johon ne on koottu teemoittain. VESKU-hankkeen Moodle-kurssia pääsee tarkastelemaan kirjautumalla kurssille vierailijana pelkällä salasanalla. Erillisiä tunnuksia ei tarvita.

Ohjeet:
1. Mene osoitteeseen https://moodle.silta-it.fi/ .
2. Valitsemalla listalta VESKU – Verkkovalmennuksella ja tuetulla työkokeilulla kohti koulutusta ja työtä -kurssi. Klikkaa otsikkoa.
3. Syötä kohtaan Pääsy vierailijana salasana ”VESKU2023” ja valitse sitten Lähetä.

No items found.